Εσωτερικές Μονάδες

Εσωτερική Μονάδα τοίχου – FXAQ-P

Η εσωτερική μονάδα τοίχου FXAQ-P έχει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χάρη στον ειδικά κατασκευασμένο κινητήρα ανεμιστήρα DC. Ο επίπεδος κομψός σχεδιασμός της μάσκας ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο και ο καθαρισμός είναι εύκολος. Οι εργασίες συντήρησης μπορούν να διενεργηθούν εύκολα από το μπροστινό μέρος της μονάδας.

Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXMQ

Η κρυφή μονάδα οροφής FXMQ είναι μονάδα μεγάλης απόδοσης: μέχρι 31,5 kW απόδοση θέρμανσης. Η υψηλή εξωτερική στατική πίεση έως 270Pa διευκολύνει το εκτενές δίκτυο με αεραγωγούς και γρίλιες. ESP έως 270, ιδανικό για χώρους πολύ μεγάλου μεγέθους.

Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXSQ

Η κρυφή μονάδα οροφής FXSQ είναι η πιο λεπτή αλλά ωστόσο η πιο ισχυρή μονάδα μέσης στατικής πίεσης στην αγορά. Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία: στάθμη ηχητικής πίεσης μέχρι και 25 dBA. Η μέση εξωτερική στατική πίεση έως 150 Pa διευκολύνει τη χρήση εύκαμπτων αγωγών από διάφορα μήκη.

Λεπτή Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXDQ

Η λεπτή κρυφή μονάδα οροφής FXDQ έχει ευέλικτη εγκατάσταση καθώς η κατεύθυνση αναρρόφησης αέρα μπορεί να γίνει είτε από το πίσω μέρος είτε από το κάτω μέρος. Η στάνταρ αντλία συμπυκνωμάτων με ανύψωση 750mm αυξάνει την ευελιξία και την ταχύτητα εγκατάστασης.

Κρυφή Μονάδα Δαπέδου – FXNQ

Η κρυφή μονάδα δαπέδου FXNQ απαιτεί πολύ μικρό χώρο εγκατάστασης καθώς το βάθος είναι μόνο 200mm. Διακριτικά κρυφή στον τοίχο: μόνο οι σχάρες των αγωγών εισροής και εκροής είναι ορατές.

Μονάδα Δαπέδου – FXLQ

Η μονάδα δαπέδου FXLQ μπορεί να εγκατασταθεί σαν μοντέλο δαπέδου με τη χρήση της προαιρετικής πλάτης. Κατάλληλη μονάδα για εγκατάσταση κάτω από παράθυρο λόγω του μικρού ύψους της. Απαιτεί πολύ μικρό χώρο εγκατάστασης. Για κλιματισμό περιμετρικής ζώνης.

Γωνιακή Μονάδα Οροφής Τύπου Κασέτας – FXKQ

Η γωνιακή μονάδα οροφής τύπου κασέτας FXKQ έχει βέλτιστη ροή αέρα με δυνατότητα κατεύθυνσης του αέρα είτε προς τα κάτω είτε προς τα εμπρός (με τη χρήση προαιρετικού πλέγματος) ή με συνδυασμό και των δύο. Μονάδα εκφύσησης 1 κατεύθυνσης για γωνιακή εγκατάσταση.

Αναρτώμενη Μονάδα Οροφής – FXHQ

Η αναρτώμενη μονάδα οροφής FXHQ μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί τόσο σε νέα έργα κτιρίων όσο και σε έργα ανακαίνισης. Ιδανικό για άνετη ροή αέρα σε φαρδιούς χώρους, χάρη στο φαινόμενο Coanda: έως 100° γωνία εκτόνωσης. Ακόμα και χώροι με οροφές έως 3,8 μ. μπορούν να θερμανθούν ή ψυχθούν πολύ εύκολα χωρίς απώλεια απόδοσης.

Αναρτώμενη Μονάδα Οροφής 4 Κατευθύνσεων – FXUQ

Η αναρτώμενη μονάδα οροφής 4 κατευθύνσεων FXUQ είναι μια κομψή μονάδα που ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Τα πτερύγια κλείνουν εντελώς όταν η μονάδα δε λειτουργεί και δεν υπάρχουν ορατές γρίλιες εισόδου αέρα. Για ψηλούς χώρους χωρίς ψευδοροφές ούτε ελεύθερο χώρο δαπέδου.

Μονάδα Οροφής Τύπου Κασέτας 2 Κατευθύνσεων – FXCQ

Η μονάδα οροφής τύπου κασέτας 2 κατευθύνσεων FXCQ έχει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμός για εύκολη εγκατάσταση σε στενούς διαδρόμους. Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χάρη στον ειδικά δημιουργημένο εναλλάκτη θερμότητας μικρού σωλήνα, στον κινητήρα ανεμιστήρα DC και στην αντλία συμπυκνωμάτων.


  • 1
  • 2