Αντλία Θερμότητας Αερίου – AWGP 16HP

Η εξειδικευμένη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας AWGP 16HP φυσικού αερίου / υγραερίου μας επιτρέπει την παραγωγή άπλετου ζεστού νερού για θέρμανση πισίνας – ξενοδοχείων – ειδικών εγκαταστάσεων, με εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ανάλογο προϊόν της τάξεως του 50 % και ανάλογα με την εγκατάσταση πολύ πιο πάνω.

Αντλία Θερμότητας Αερίου – AWGP 16HP

Τα Gas Heat Pumps είναι αντλίες θερμότητας αερίου με συμπιεστές 2/4 ανάλογα με το μοντέλο που λειτουργεί με κινητήρα φυσικού αερίου αντί για ηλεκτρικό κινητήρα. Η θερμική ενέργεια που ανακτάται στο σύστημα προέρχεται από δυο πηγές: το νερό ψύξης της μηχανής και τα καυσαέρια.

Χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο, φθηνότερο από τα άλλα, του οποίου η χρήση προωθείται στη χώρα μας για περιβαλλοντικούς και οικονομικούς λόγους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως καύσιμο και το υγραέριο (LPG) το οποίο είναι διαδεδομένο σε περιοχές που δεν υπάρχει φυσικό αέριο.

Σαν παράδειγμα η εξοικονόμηση σε σχέση με boiler με χρήση υγραερίου είναι περισσότερο από 50% πόσο μάλλον με χρήση φυσικού αερίου που λόγω της τιμής του είναι περίπου στο 70%.

Για άμεση ανάλυση της κάθε εγκατάστασης που σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας όλα τα τεχνικά και άλλα χαρακτηριστικά και πληροφορίες.

Για  κάθε μελέτη που θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία μας δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση και είναι ατομική και κατά παραγγελία (custom made).

Αντλία Θερμότητας Αερίου - AWGP 16HP Technical Specifications DX Systems

Αντλία Θερμότητας Αερίου – AWGP 16HP Technical Specifications DX Systems

 

Αντλία Θερμότητας Αερίου - AWGP 16HP Outdoor Unit External Dimensions

Αντλία Θερμότητας Αερίου – AWGP 16HP Outdoor Unit External Dimensions

Αντλία Θερμότητας Αερίου - AWGP 16HP Outdoor Unit Specifications 450

Αντλία Θερμότητας Αερίου – AWGP 16HP Outdoor Unit Specifications 450