Καναλάτες Μονάδες

Οι Καναλάτες Μονάδες αντιπροσωπεύουν την απόλυτη συνύπαρξη της απόδοσης, της αισθητικής και της ευελιξίας στον χώρο σας. Είναι σχεδιασμένες για να προσφέρουν αόρατο κλιματισμό και θέρμανση, διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του χώρου σας αναλλοίωτο.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα των καναλάτων μονάδων κλιματισμού περιλαμβάνουν:

Αόρατος Κλιματισμός
Οι μονάδες είναι ενσωματωμένες στον οροφικό χώρο, εξαφανίζοντας την παρουσία των κλιματιστικών μονάδων από το οπτικό πεδίο.

Εξαιρετική Απόδοση
Οι Καναλάτες Μονάδες προσφέρουν απόδοση ψύξης και θέρμανσης σε ολόκληρο τον χώρο, διασφαλίζοντας ομοιόμορφη θερμοκρασία.

Εξοικονόμηση Χώρου
Καθώς οι μονάδες είναι ενσωματωμένες στην οροφή, δεν απαιτούνται επιπλέον χώροι για την τοποθέτησή τους.

Εξαιρετική Αισθητική
Οι Καναλάτες Μονάδες συμβάλλουν στην διατήρηση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του χώρου, διακριτικά και απαρατήρητα.

FXMQ 1

Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXMQ

Η κρυφή μονάδα οροφής FXMQ είναι μονάδα μεγάλης απόδοσης: μέχρι 31,5 kW απόδοση θέρμανσης. Η υψηλή εξωτερική στατική πίεση έως 270Pa διευκολύνει το εκτενές δίκτυο με αεραγωγούς και γρίλιες. ESP έως 270, ιδανικό για χώρους πολύ μεγάλου μεγέθους.

FXSQ 1

Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXSQ

Η κρυφή μονάδα οροφής FXSQ είναι η πιο λεπτή αλλά ωστόσο η πιο ισχυρή μονάδα μέσης στατικής πίεσης στην αγορά. Σχεδόν αθόρυβη λειτουργία: στάθμη ηχητικής πίεσης μέχρι και 25 dBA. Η μέση εξωτερική στατική πίεση έως 150 Pa διευκολύνει τη χρήση εύκαμπτων αγωγών από διάφορα μήκη.

FXDQ A

Λεπτή Κρυφή Μονάδα Οροφής – FXDQ

Η λεπτή κρυφή μονάδα οροφής FXDQ έχει ευέλικτη εγκατάσταση καθώς η κατεύθυνση αναρρόφησης αέρα μπορεί να γίνει είτε από το πίσω μέρος είτε από το κάτω μέρος. Η στάνταρ αντλία συμπυκνωμάτων με ανύψωση 750mm αυξάνει την ευελιξία και την ταχύτητα εγκατάστασης.

Μαγνησίας 8, Νέα Φιλαδέλφεια
+30 210 64 65 828
+30 210 64 65 809
info@ghp.gr