Εταιρεία

close up pot plants (1)

Ποιοι Είμαστε

Η Ghp Hellas αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Toyota Aisin Seiki Ιαπωνίας, πρωτοπόρο εταιρεία κατασκευάστρια κλιματιστικών μονάδων με φυσικό αέριο – υγραέριο / LPG και είναι μέλος του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου των εταιρειών της Toyota.

Η Ghp Hellas αποτελεί πρωτοπόρο παράγοντα στον κλάδο του κλιματισμού με χρήση φυσικού αερίου. Στην προσπάθειά μας να προωθήσουμε βιώσιμες και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις, επιλέξαμε το φυσικό αέριο ως κύριο μέσο για τον κλιματισμό, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ιστορία

Η Ghp Hellas ιδρύθηκε 2000 με το όραμα ενός ποιο βιώσιμου κλιματισμού βασισμένο σε φυσικό αέριο που θα προσφέρει υψηλή απόδοση και περιβαλλοντικά οφέλη. Μέσα σε λίγα χρόνια, καταφέραμε να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας και να εξελιχθούμε σε έναν κύριο παράγοντα στον τομέα του κλιματισμού με φυσικό αέριο.

Φιλοσοφία

Στην καρδιά της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Πιστεύουμε ότι ο κλιματισμός με φυσικό αέριο είναι μια αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή που μπορεί να συμβάλει σημαντικά στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.

Τεχνολογία

Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε βασίζεται σε προηγμένα συστήματα κλιματισμού που λειτουργούν με φυσικό αέριο ως πηγή θέρμανσης και ψύξης. Αυτά τα συστήματα είναι αποδοτικά, αξιόπιστα και σχεδιάζονται για να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

Κάθε εφαρμογή κλιματισμού στην Ghp Hellas προχωρά πρώτα από το μηχανολογικό τμήμα της εταιρείας. Οι εξειδικευμένοι μηχανολόγοι μας, μετά από συνεχή τεχνική εκπαίδευση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αναλαμβάνουν το έργο με στόχο να καλύψουν όλες τις ανάγκες του.

Με επίκεντρο την λειτουργικότητα, την εργονομία και την βιωσιμότητα, οι μηχανολόγοι μας διασφαλίζουν την παροχή της καλύτερης δυνατής τεχνοοικονομικής λύσης. Το σύνολο της τεχνικής τους γνώσης και της εμπειρίας τους αποτελεί το εγγυημένο μέσο για την επίτευξη των αριστοκρατικών προδιαγραφών που έχουμε θέσει.

Η εταιρεία μας είναι ο επαγγελματικός σας σύντροφος για την εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού. Καθώς ο κλιματισμός αποτελεί ένα κρίσιμο κομμάτι του περιβάλλοντος σας, είναι σημαντικό να έχετε εμπειρογνώμονες που θα τον εγκαταστήσουν σωστά και θα τον συντηρήσουν για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τι μπορείτε να περιμένετε από εμάς:

  1. Εγκατάσταση Συστημάτων Κλιματισμού: Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες. Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε συστήματα που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας για άνεση και αποδοτικότητα.
  2. Συντήρηση και Επισκευές: Η συντήρηση είναι κλειδί για τη διατήρηση της απόδοσης του κλιματιστικού σας. Προσφέρουμε τακτικές επιθεωρήσεις και σέρβις για να εξασφαλίσουμε ότι το σύστημά σας λειτουργεί απροβλημάτιστα. Αν αντιμετωπίσετε προβλήματα, έχουμε μια εξειδικευμένη ομάδα που μπορεί να τα επισκευάσει γρήγορα και αποτελεσματικά.
  3. Αναβαθμίσεις: Εάν επιθυμείτε να αναβαθμίσετε τον υπάρχοντα κλιματισμό σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Σας προσφέρουμε επιλογές για την αντικατάσταση ή τη βελτίωση του συστήματος σας με πιο αποδοτικές και ενεργειακά αποτελεσματικές λύσεις.
  4. Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: Κατανοούμε ότι οι ανάγκες κάθε πελάτη διαφέρουν. Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα κλιματισμού που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Η τεχνική υποστήριξη σε μια εταιρεία κλιματισμού αποτελεί ένα ουσιώδες κομμάτι της λειτουργίας της. Όταν περιοδεύει ο καύσωνας ή ο χειμώνας φέρνει προκλήσεις στο σύστημα κλιματισμού, και ακριβώς εκεί είναι που εμφανίζεται η ανάγκη για τεχνική υποστήριξη. Είναι σημαντικό να έχετε έναν αξιόπιστο εταίρο που θα σας υποστηρίζει σε αυτόν τον τομέα, και αυτός ο εταίρος είναι η εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης κλιματισμού για επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες. Με μια εμπειρία πολλών ετών στον χώρο του κλιματισμού, έχουμε αναπτύξει μια εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών με υψηλή εμπειρία και τεχνικές γνώσεις που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόβλημα.

Όραμα

Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις κλιματισμού με χρήση φυσικού αερίου που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα που αναπνέουμε και στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης. Προωθούμε την χρήση βιώσιμων πηγών ενέργειας και περιβαλλοντικά υπεύθυνων λύσεων.

Συμπεράσματα

Η εταιρεία μας αποτελεί τον κύριο πρωταγωνιστή στον κλάδο του κλιματισμού με φυσικό αέριο και δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προάγουν τη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Εάν αναζητάτε κλιματισμό που συνδυάζει την άνεση με την προστασία του περιβάλλοντος, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.

perivallontiki politiki ghp hellas fysiko aerio i igraerio
Περιβαλλοντική Πολιτική
DECLARATION OF CONFORMITY CE
GHP E GAS HEAT PUMP
CERTIFICATE DQS 1
TECNOCASA AISIN CE
CERTIFICATE DI ESAME CE 1
DIRECTIVE 2004_8_EC

Είπαν για εμάς

Μαγνησίας 8, Νέα Φιλαδέλφεια
+30 210 64 65 828
+30 210 64 65 809
info@ghp.gr