Μονάδες Οροφής

Οι μονάδες οροφής κλιματισμού αποτελούν μια εξαιρετική λύση για την κλιματισμό και την ψύξη των χώρων σας, προσφέροντας πολυτέλεια, απόδοση και στυλ. Αναδεικνύουν τον χώρο σας με τον διακριτικό και μοντέρνο σχεδιασμό τους, ενώ παράλληλα διατηρούν την εσωτερική σας ατμόσφαιρα στην ιδανική θερμοκρασία.

Κάποια από τα πλεονεκτήματα των μονάδων οροφής κλιματισμού περιλαμβάνουν:

Ομοιογενής Διανομή Αέρα
Οι μονάδες οροφής κλιματισμού εξασφαλίζουν ομοιογενή διανομή του αέρα σε όλο τον χώρο, εξαλείφοντας τα “κρύα σημεία” ή “ζεστά σημεία”.

Αθόρυβη Λειτουργία
Οι σύγχρονες μονάδες είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν αθόρυβα, διατηρώντας την ηρεμία στον χώρο σας.

Εξοικονόμηση Ενέργειας
Με την χρήση προηγμένων τεχνολογιών, οι μονάδες οροφής κλιματισμού μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν το κόστος λειτουργίας.

FXKQ

Γωνιακή Μονάδα Οροφής Τύπου Κασέτας – FXKQ

Η γωνιακή μονάδα οροφής τύπου κασέτας FXKQ έχει βέλτιστη ροή αέρα με δυνατότητα κατεύθυνσης του αέρα είτε προς τα κάτω είτε προς τα εμπρός (με τη χρήση προαιρετικού πλέγματος) ή με συνδυασμό και των δύο. Μονάδα εκφύσησης 1 κατεύθυνσης για γωνιακή εγκατάσταση.

FXHQ A

Αναρτώμενη Μονάδα Οροφής – FXHQ

Η αναρτώμενη μονάδα οροφής FXHQ μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί τόσο σε νέα έργα κτιρίων όσο και σε έργα ανακαίνισης. Ιδανικό για άνετη ροή αέρα σε φαρδιούς χώρους, χάρη στο φαινόμενο Coanda: έως 100° γωνία εκτόνωσης. Ακόμα και χώροι με οροφές έως 3,8 μ. μπορούν να θερμανθούν ή ψυχθούν πολύ εύκολα χωρίς απώλεια απόδοσης.

FXUQ A

Αναρτώμενη Μονάδα Οροφής 4 Κατευθύνσεων – FXUQ

Η αναρτώμενη μονάδα οροφής 4 κατευθύνσεων FXUQ είναι μια κομψή μονάδα που ταιριάζει εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Τα πτερύγια κλείνουν εντελώς όταν η μονάδα δε λειτουργεί και δεν υπάρχουν ορατές γρίλιες εισόδου αέρα. Για ψηλούς χώρους χωρίς ψευδοροφές ούτε ελεύθερο χώρο δαπέδου.

FXCQ A

Μονάδα Οροφής Τύπου Κασέτας 2 Κατευθύνσεων – FXCQ

Η μονάδα οροφής τύπου κασέτας 2 κατευθύνσεων FXCQ έχει λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμός για εύκολη εγκατάσταση σε στενούς διαδρόμους. Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας χάρη στον ειδικά δημιουργημένο εναλλάκτη θερμότητας μικρού σωλήνα, στον κινητήρα ανεμιστήρα DC και στην αντλία συμπυκνωμάτων.

FXZQ A

Πλήρως Επίπεδη Κασέτα Οροφής – FXZQ

Η πλήρως επίπεδη κασέτα οροφής FXZQ είναι ένα μοναδικό σχέδιο στην αγορά που ενσωματώνεται πλήρως επίπεδα μέσα στην οροφή. Μονάδα κατηγορίας 15 ειδικά δημιουργημένη για μικρούς ή καλά μονωμένους χώρους, όπως δωμάτια ξενοδοχείων, μικρά γραφεία κλπ. Προαιρετική είσοδος νωπού αέρα.

FXFQ

Στρογγυλή Κασέτα Ροής – FXFQ

Η στρογγυλή κασέτα ροής FXFQ έχει το χαμηλότερο ύψος εγκατάστασης στην αγορά: 214mm για τις κατηγορίες 20-63. Η εκροή με διακλάδωση επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της κατανομής αέρα σε δωμάτια με ιδιόμορφο σχήμα ή την παροχή αέρα στα μικρά παρακείμενα δωμάτια.

Μαγνησίας 8, Νέα Φιλαδέλφεια
+30 210 64 65 828
+30 210 64 65 809
info@ghp.gr