Μονάδα Συμπαραγωγής – Power Storage (μπαταρίες)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Το εφεδρικό σύστημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το CHP λειτουργεί σε λειτουργία αντικατάστασης δικτύου για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Το CHP μπορεί τώρα να ξεκινήσει ανεξάρτητα μέσω της αποθήκευσης ισχύος και να εξασφαλίσει την παροχή ρεύματος.

Η «επιλογή έναρξης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος» είναι εγκατεστημένη στάνταρ σε όλα τα νέα μοντέλα CHP.

chp detail satelit
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Καλός συνδυασμός. Το φωτοβολταϊκό σας σύστημα παρέχει ρεύμα κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τους πιο ψυχρούς μήνες, το neoTower σας αναλαμβάνει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και θερμότητας. Αυτή η δυνατότητα, η οποία είναι διαθέσιμη καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αξιοποιείται πλέον τέλεια: Με τη βοήθεια του χώρου αποθήκευσης ενέργειας neoTower

chp neoTower 25.0 30.0 Innenleben neu
Παροχή ενεργειακής ασφάλειας με αποθήκευση ενέργειας

Με τη λειτουργία αντικατάστασης δικτύου, ο βαθμός αυτάρκειας αυξάνεται ακόμη περισσότερο και παρέχει επίσης ένα πραγματικό πλεονέκτημα ασφάλειας. Σε αντίθεση με τις συμβατικές λύσεις έναρξης διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος με ασύγχρονες γεννήτριες, βασιζόμαστε στον συνδυασμό με έναν αποθηκευτικό χώρο. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων καταναλωτών. Η εναλλαγή πραγματοποιείται μέσα σε λίγα μόνο χιλιοστά του δευτερολέπτου, διασφαλίζοντας την αδιάλειπτη λειτουργία των υπολογιστών και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.

Μαγνησίας 8, Νέα Φιλαδέλφεια
+30 210 64 65 828
+30 210 64 65 809
info@ghp.gr